Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer in Eindhoven: 11 oktober 2017

Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer in Eindhoven: 11 oktober 2017

Als partner van de Week van de Ondernemer nodigen wij u graag uit op 11 oktober 2017 in het Klokgebouw Eindhoven. De Week van de Ondernemer is hét event voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. Voor u dus!

Bent u er ook bij? De Week van de Ondernemer in het Klokgebouw op 11 oktober 2017.

Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie voor uw bedrijf? Waar liggen uw grootste kansen? Of u nu gaat starten, uitbreiden, investeren, innoveren of groeien, financiering is vaak een cruciaal onderwerp bij het realiseren van de ondernemersdoelen. Maar waar begint u? Welke financiering past het best bij uw plannen en ambities?

Op 11 oktober leert u de laatste inzichten op het gebied van groei, strategie en financiering tijdens de Week van de Ondernemer in het Klokgebouw Eindhoven. Geef uzelf een boost en krijg persoonlijk advies van de aanwezige experts en investeerders en experts voor uw eigen bedrijf. Bovendien ontmoet u veel andere ambitieuze ondernemers.

Credion adviseert

Tijdens de Week van de Ondernemer staan wij op het Financieringsplein klaar voor ondernemers die op zoek zijn naar een passende financieringsoplossing.

Registreren

Als partner mogen wij u uitnodigen om de Week van de Ondernemer kosteloos te bezoeken en deel te nemen aan de verschillende sessies. Wilt u de Week van de Ondernemer bezoeken, dan zult u zich moeten registreren.

Klik hier voor meer informatie over de Week van de Ondernemer Eindhoven 2017.

Wij zien u graag in Eindhoven!