Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer Rotterdam: 27 september 2017

Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer Rotterdam: 27 september 2017

Als partner van de Week van de Ondernemer nodigen wij u graag uit op 27 september 2017 in de Van Nellefabriek Rotterdam. De Week van de Ondernemer is hét event voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. Voor u dus!

Bent u er ook bij? De Week van de Ondernemer in de Van Nelle Fabriek op 27 september 2017.

Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie voor uw bedrijf? Waar liggen uw grootste kansen? Of u nu gaat starten, uitbreiden, investeren, innoveren of groeien, financiering is vaak een cruciaal onderwerp bij het realiseren van de ondernemersdoelen. Maar waar begint u? Welke financiering past het best bij uw plannen en ambities?

Op 27 september leert u de laatste inzichten op het gebied van groei, strategie en financiering tijdens de Week van de Ondernemer in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Geef uzelf een boost en krijg persoonlijk advies van de aanwezige experts en investeerders en experts voor uw eigen bedrijf. Bovendien ontmoet u veel andere ambitieuze ondernemers.

Credion adviseert

Tijdens de Week van de Ondernemer staan wij op het Financieringsplein klaar voor ondernemers die op zoek zijn naar een passende financieringsoplossing.

Registreren

Als partner mogen wij u uitnodigen om de Week van de Ondernemer kosteloos te bezoeken en deel te nemen aan de verschillende sessies. Wilt u de Week van de Ondernemer bezoeken, dan zult u zich moeten registreren.

Klik hier voor meer informatie over de Week van de Ondernemer Rotterdam 2017.

Wij zien u graag in Rotterdam!