Nieuwsbrief Credo, jaargang 17, nummer 2

Nieuwsbrief Credo, jaargang 17, nummer 2

Het regelen van een financiering is een vak op zich. Iedere zichzelf respecterende accountant zou de basis moeten kunnen schrijven van het kredietadviesrapport. Een financieringsaanvraag moet kloppen, hij moet op tijd en verzorgd worden aangeleverd. Daarbij is een goede voorbereiding het halve werk. De uitdaging zit voor de ondernemer in het vinden van de adviseur die niet alleen een goede kredietrapportage kan schrijven, maar die ook toegang heeft tot de totale MKB-financieringsmarkt. Een specialist die de verschillen kent tussen de vele oplossingen die er zijn en die door zijn omvang inkoopvoordeel weet te realiseren. Wij helpen u graag verder.

Credion is al meer dan 15 jaar de wegwijzer voor bancaire en alternatieve financieringen. De Credion adviseurs hebben op dit moment toegang tot meer dan 50 bronnen van geld, bancair en alternatief. Zij kunnen u adviseren en begeleiden tijdens het gehele financieringstraject.

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan het onderwerp vastgoed en een aantal nieuwe vestigingen.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Credion

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Vul simpelweg uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich ook net zo gemakkelijk weer afmelden.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.