Credion met commercial op Radio538

Credion met commercial op Radio538

Van 5 t/m 18 juni 2017 is de radiocommercial van Credion te beluisteren op Radio538.

De centrale vraag in deze commercial is: 

Op zoek naar de beste financieringsoplossing voor uw bedrijf?

ONTDEK DE CREDION-ADVISEUR. 

Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. Met ruim 50 financieringsoplossingen de onafhankelijke adviseur voor uw bedrijfsfinancieringen. Wij staan voor:

  • Realisatiekracht
  • Groot inlevingsvermogen
  • Deskundigheid
  • Consistentie
  • Accuratesse

Meer weten?

Wilt u weten waar voor u de kansen liggen? Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.

Commercial nog eens horen?

Klik hier voor de radiocommercial.