Credion Zuid-Limburg als spreker op Masterclass Bedrijfsovername

Credion Zuid-Limburg als spreker op Masterclass Bedrijfsovername

Door te weinig aanmeldingen voor de bijeenkomst op 18 september 2017, is de Masterclass doorgeschoven naar 30 november 2017 in Venlo. Meer informatie volgt zsm.

Op 18 september 2017 wordt in Chateau Neercanne te Maastricht de Masterclass Bedrijfsovername verzorgt. Credion Zuid-Limburg zal tijdens deze Masterclass als spreker aanwezig zijn.

Heeft u plannen voor een bedrijfsovername? Of wilt u het familiebedrijf overnemen? Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alles wat hier mee samenhangt. Daarom hebben wij de Masterclass bedrijfsovername ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en ga van start met een goede voorbereiding.

Met onze masterclass leert u invulling te geven aan het proces wat komt kijken bij een bedrijfsovername. De eerstvolgende masterclass staat gepland op:

Datum: dinsdag 18 september 2017
Aanvang: 10.00 - 15.00 uur
Locatie: Chateau Neercanne, Cannerweg 800, 6213 ND Maastricht.

Voor wie is de masterclass bedrijfsovername geschikt?

De masterclass is geschikt voor MKB ondernemers die een bedrijfsovername aan willen gaan, een bedrijf willen kopen of verkopen. Ook als het een familiebedrijf betreft.

Programma bedrijfsovername

De verschillende sprekers leiden u door het hele proces van een bedrijfsovername en staan stil bij de periode na de overdracht. Sprekers tijdens deze masterclass zijn: John Reintjens, RAB RB, Directeur CF Zuid en Marcel Janssen, Financieel adviseur Credion.

Klik hier voor het volledige programma.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.

Wij zien u graag op 18 september 2017 in Maastricht!