Credion Hoofddorp breidt uit met nieuwe adviseurs

Credion Hoofddorp breidt uit met nieuwe adviseurs

Per 1 mei 2017 is Credion Hoofddorp uitgebreid met 2 nieuwe adviseurs. Jan van Haaster en Roel de Jong versterken het team van Credion Hoofddorp om zo nog meer ondernemers in de regio te voorzien van optimaal financieringsadvies.

Zowel Roel als Jan hebben een jarenlange bancaire achtergrond. Roel is bovendien medeoprichter en bestuurslid van de Kredietunie Haarlemmermeer en Omstreken.

Credion

Credion is een keten van ruim 45, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 50 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer hedendaagse bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

“Door toegang te hebben tot de vele alternatieve financieringspartijen, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, zijn wij wél in staat een passende financiering voor ondernemingen te realiseren. Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen.”, aldus Pim van der Horst, directeur Credion Hoofddorp.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoon (0252) 74 41 00 of mail hoofddorp@credion.nl

Volg Credion op FacebookVolg Credion op TwitterVolg Credion op LinkedInVolg Credion op YouTube