Credion Deventer-Zutphen breidt uit wegens succes!

Credion Deventer-Zutphen breidt uit wegens succes!

De onafhankelijke zakelijke financieringsspecialist CREDION breidt haar activiteiten in Deventer uit. “In de regio Deventer-Zutphen is een sterke behoefte aan advies en begeleiding bij het realiseren van zakelijke financieringen”, stelt Norbert Horstink, die het management van Credion voert in Deventer vanaf 2014. Per heden zal Paul Smit Credion Deventer-Zutphen versterken om ondernemers bij zakelijke financieringsvraagstukken te begeleiden.

Paul Smit geeft aan: “Ruim 30 jaar ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening, m.n. aan de bedrijvenkant. Deze ervaring stel ik graag ter beschikking aan ondernemende mensen.  Samen op zoek naar de financierings "Ja".  Het grote netwerk van Credion biedt daarbij zowel mogelijkheden richting traditionele algemene banken als alternatieve financieringspartijen.”

Norbert Horstink, vult aan: "Ons doel is om ondernemers optimale toegang tot ruim 60 verschillende financieringsoplossingen te bieden om zo hun financieringsdoelen te kunnen realiseren. Vaak is het goed combineren van mogelijkheden hierbij de oplossing”

Bankonafhankelijke bedrijfsfinancieringen

Credion is sinds 2001 gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Credion is een keten van ruim 45 over het land verspreide vestigingen, die samenwerken met ruim 60 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door Credion haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, in 2016 voor 1,3 mrd, is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor". 

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Credion voor u kan betekenen neemt u dan contact op met Norbert Horstink of Paul Smit via (0570) 24 40 18 of deventer@credion.nl.