Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer 2017

Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer 2017

Als partner van de Week van de Ondernemer nodigen wij u graag uit 9, 10 of 11 mei in de Jaarbeurs in Utrecht. De Week van de Ondernemer is hét event voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. Voor u dus!

Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie van jouw bedrijf? Maar hoe weet je of je op de beste manier aan het bouwen bent voor de toekomst? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere succesvolle ondernemers dat?

De Week van de Ondernemer heeft het sterkste team van experts en topondernemers voor je samengesteld. Zij geven antwoorden, schetsen perspectieven en inspireren met hun uitgesproken visies. Bovendien ontmoet je veel ambitieuze ondernemers en leer je van elkaar.

Programma

9.30 – 10.30 uur Ontvangst

10.30 – 11.30 uur Openingsshow met Rik Vera en Roeland Dietvorst

12.00 – 14.00 uur Lunch

12.00 – 16.00 uur WVDO-Academy: experts als Jos Burgers, Barbara Baarsma en Erik Scherder delen hun laatste inzichten. WVDO-Experience: train je ondernemersvaardigheden en krijg direct toepasbaar persoonlijk advies. 40 workshops op het gebied van Groei, Marketing, Innovatie, Personeel en Financieren.

Credion zal voor het onderdeel Financieren verschillende workshops verzorgen.

16.00 – 17.00 uur Netwerkborrel

Waarom moet je hier bij zijn?

  • Krijg in één dag een update voor de toekomststrategie van jouw bedrijf.
  • Raak geïnspireerd door de allerbeste experts en topondernemers.
  • Hoor de laatste inzichten op het gebied van Groei, Marketing, Innovatie, Personeel en Financieren.
  • Train je ondernemersvaardigheden en krijg toepasbaar advies voor je eigen bedrijf.
  • Ontmoet andere ambitieuze ondernemers en deel kennis en ervaringen.

Credion adviseert

Tijdens de Week van de Ondernemer staan wij op het Financieringsplein klaar voor ondernemers die op zoek zijn naar een passende financieringsoplossing.

Registreren

Als partner mogen wij u uitnodigen om de Week van de Ondernemer kosteloos te bezoeken en deel te nemen aan de verschillende sessies. Wilt u de Week van de Ondernemer bezoeken, dan zult u zich moeten registreren.

Klik hier om uw kosteloos in te schrijven! Meer informatie vindt u op de website van Week van de Ondernemer.

Het beste ondernemersevent van Nederland

Al 20 jaar stimuleert de WVDO succesvol ondernemerschap. Ook in 2017 staan de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en geheimen voor meer succes en geluk. In één dag ben je weer up-to-date. Je hoort de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, innovatie, personeel en financiering. Dus geef je ondernemersvaardigheden een boost en krijg een-op-een advies voor je eigen bedrijf. Bovendien ontmoet je veel andere ambitieuze ondernemers.