Bereik Digital Outdoor: snelle groei mogelijk gemaakt door crowdfunding

Bereik Digital Outdoor: snelle groei mogelijk gemaakt door crowdfunding

Bereik Digital Outdoor kan door het opzetten van twee crowdfundingprojecten door Credion Rotterdam-Rijnmond snel groeien.

Bereik B.V. uit Bergschenhoek (www.bereik.nl) verzorgt digitale buitenreclame in diverse gemeenten. Het bedrijf verhuurt advertentieruimte op LED-schermen van 8 of 12 m2 langs drukke toegangswegen in stedelijke gebieden. De adverteerder kan de boodschap vanachter zijn bureau aanpassen, waardoor het een uitermate flexibele vorm van adverteren is. De verschillende uitingen komen steeds 7 seconden per minuut in beeld. Een groot deel van de ruimte wordt meerjarig verhuurd aan grotere spelers, maar ook aan het MKB.

Groeistrategie

Hoewel ondernemer Pleun Klootwijk tientallen jaren ervaring heeft in de buitenreclame, is Bereik nog een jong bedrijf. Om zijn groeistrategie uit te voeren, moest het bedrijf aanzienlijke investeringen doen. Het gezegde “de kost gaat voor de baat” was hier zeker van toepassing. Pleun Klootwijk kwam in contact met Frank Geelhoedt van Credion Rotterdam-Rijnmond. Hij heeft zijn ideeen en plannen aan Frank voorgelegd met de vraag hem te adviseren en begeleiden naar een passende financieringsoplossing. Inmiddels heeft Frank twee crowdfundprojecten bij Collin Crowdfund gerealiseerd en kan Pleun zijn groeistrategie uitvoeren.