Zakelijk kredietadviseur Credion en funda gaan samenwerken

Zakelijk kredietadviseur Credion en funda gaan samenwerken

MKB Financieringsadviseur Credion en Nederlands grootste platform voor zakelijk onroerend goed funda in business gaan samenwerken. Door de samenwerking worden potentiële kopers van zakelijk vastgoed sneller voorzien van een passende financieringsoplossing waardoor de transactiesnelheid op het funda-platform verder wordt verhoogd.

‘Credion is, met ruim 40 over het land verspreide vestigingen, een landelijke speler met de karakteristieken van een regionale partij die dicht op de markt zit. Hierdoor kunnen we binnen 48 uur met een potentiële koper om tafel zitten om te beoordelen welke oplossing optimaal voor hem is. Met ruim 60 verschillende financieringsoplossingen die veelal digitaal zijn ontsloten zijn we in staat om snel en vakkundig een scherpe financieringsoplossing aan te dragen voor de kopers van zakelijk onroerend goed.  Deze snelle financieringsoplossing is van waarde voor funda in business om de transactiesnelheid verder te verhogen op haar platform’’ aldus Jacob Nammensma van Credion.

Diederik Klaus van funda: "Funda in business heeft met ruim 30.000 objecten en ruim 900.000 bezoeken per maand een belangrijke functie in het matchen van vraag en aanbod van zakelijk onroerend goed in Nederland. Eind 2016 is het redesign van funda in business gelanceerd, waarbij de focus ligt op gebruiksgemak en relevantie. In Credion zien we een geschikte landelijke partner voor het aandragen van MKB-financieringsoplossingen voor onze zoekers. Ze zijn een gevestigde naam, hebben het landelijke netwerk én vormen een logisch verlengstuk van het zoekproces op funda in business.

Bijschrift foto: Ondertekening Credion overeenkomst. Vlnr: Diederik Klaus (funda) en Jacob Nammensma (Credion)

Meer weten?

Weten wat Credion voor uw vastgoedfinanciering kan regelen. Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.