Snel en goed regelen van de beste financieringsconstructies voor ondernemers

Snel en goed regelen van de beste financieringsconstructies voor ondernemers

Het regelen van een financiering is door terughoudendheid bij banken na de crisis inmiddels een vak op zich. Steeds meer ondernemers beseffen dat en zoeken daarom de hulp van een expert. “Mijn specialisme ligt precies op dat terrein: bedrijfsfinancieringen”, vat Credion-adviseur Charles de Caluwé samen.

Credion is een keten van 45 - over het land verspreide - vestigingen, die zich richt op het MKB met advies en begeleiding van ondernemers als het gaat om de financiering van vastgoed, startups, bedrijfsovernames, equipment, werkkapitaal en herfinanciering. Credion heeft hiervoor meer dan vijftig verschillende bronnen van geld om over te kunnen beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld banken, lease- en factormaatschappijen, FinTech-bedrijven en investeerders, of de crowd wordt ingeschakeld. "Door deze verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn we in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Daar doe je als klant van Credion je voordeel mee", aldus De Caluwé.

Credion Roosendaal

Roosendaal is één van de 45 Credion vestigingen in Nederland, en al meer dan tien jaar daar gevestigd. Sinds december vorig jaar is Charles de Caluwé hier als onafhankelijk adviseur actief. Tijd voor een nadere kennismaking. "Na een periode van ruim 23 jaar in de financiële sector, was het tijd voor iets nieuws. De financiële wereld is veranderd, de Nederlandse economie krabbelt langzaam op en bedrijven hebben nog altijd te weinig toegang tot krediet om te kunnen groeien. Er is veel vraag naar onafhankelijk advies en ik vond het een fantastische uitdaging om als financieel expert in die veranderende wereld aan de slag te gaan - ik heb de mogelijkheid om aan te sluiten bij Credion Roosendaal daarom ook met veel enthousiasme gegrepen", vertelt De Caluwé.

"Ondernemen is kansen zien en pakken. Dat geldt bij uitstek voor mijn opdrachtgevers - maar ook voor mijzelf. Het belang van de ondernemer staat vanzelfsprekend altijd voorop. Ik vind .....

Klik hier om het gehele artikel in Het Ondernemersbelang te lezen.

Mogelijkheden

"het snel en goed regelen van de beste financieringsconstructie is een vak apart, zeker vandaag de dag. Mogelijkheden zijn er echter beslist en volop, en juist dat is mijn specialisme. Benieuwd naar wat ik voor uw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact op voor advies of een oplossing op maat, zodat u verder kunt met waar ú goed in bent."

Credion Roosendaal, T. 0165 - 54 44 43, E. roosendaal@credion.nl