Credion Eindhoven en Credion Helmond bundelen krachten

Credion Eindhoven en Credion Helmond bundelen krachten

De vestigingen Eindhoven en Helmond van de onafhankelijke zakelijke financieringsspecialist Credion bundelen de krachten om hun dienstverlening slagvaardiger en efficiënter te maken. Door bundeling ontstaat er één vestiging die onder de naam Credion Eindhoven- Helmond bekend zal staan.

Door de toenemende economische vervlechting van beide economische gebieden zijn Credion Eindhoven en Credion Helmond tot het besluit gekomen de krachten te bundelen. “Door de vestigingen te bundelen, creëren we in de regio Zuid-Oost Brabant een breder en sterker expertise centrum voor MKB financieringsoplossingen dat bestaat uit vier zeer ervaren adviseurs. Hierdoor is de continuïteit en kwaliteit optimaal geborgd. Wij zijn ervan overtuigd dat we met het samenvoegen van onze kennis en ervaring ondernemers in de regio nog beter kunnen adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsconstructie voor zijn of haar bedrijf”, geven John-Dithmar Menge en Jacco van Hout van Credion Eindhoven aan.

Credion Eindhoven-Helmond

Henri van Montfort en Joop van Dijck van Credion Helmond, vullen aan: "In de regio’s Eindhoven en Helmond zijn veel ambitieuze en innoverende bedrijven die behoefte hebben aan extra liquiditeit om de volgende stap te kunnen zetten binnen hun strategie. Wij bieden met ruim 60 verschillende geldverstrekkers deze ondernemers inzicht in wat er allemaal mogelijk is. Wij realiseren met ons financieringsplan voor de ondernemer in de meeste gevallen een passende oplossing.

De huidige locaties in Eindhoven en Helmond blijven behouden, zodat elke regionale ondernemer in zijn eigen regio kan worden bediend van onafhankelijk financieel advies.

Bankonafhankelijke bedrijfsfinancieringen

Credion is sinds 2001 gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Credion is een keten van ruim 45 over het land verspreide vestigingen, die samenwerken met ruim 60 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. 
Door Credion haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, in 2016 voor 1,3 mrd, is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor". 

Meer weten?

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met John-Dithmar Menge of Jacco van Hout, T (040) 287 04 80 of eindhoven@credion.nl of Henri van Montfort of Joop van Dijck, T (085) 90 20 218 of helmond@credion.nl.