Credion als partner op Amsterdamse Vastgoeddag en Dag van het Zorgvastgoed

Credion als partner op Amsterdamse Vastgoeddag en Dag van het Zorgvastgoed

Op 6 april 2017 en 11 april 2017 worden respectievelijk de Amsterdamse Vastgoeddag en Dag van het Zorgvastgoed georganiseerd in Amsterdam. Credion is hierbij aanwezig als partner.

6 april 2017 - Amsterdamse Vastgoeddag

Amsterdam is booming. De populariteit van de stad en de lage hypotheekrente leiden tot een grote vraag naar alle woningtypen, sociale huur, middeldure huur, koop. Inmiddels ook in Oost en Noord, en zelfs buiten de Ring in de Westelijke Tuinsteden. Op de courante plekken in de stad ontstaat ook weer een tekort aan kantoren. Zelfs Zuidoost is een hot spot voor kantoren aan het worden – wie had dat een jaar geleden gedacht? Winkels staan binnen de Ring nauwelijks leeg, daarbuiten heeft retail het lastiger, maar ook daar ligt de leegstand beneden het landelijk gemiddelde.

Er zijn meer van dit soort booming tijden geweest. Toch is er toen nieuwbouw tot stand gekomen waar nu spijt over is. Wat hebben we daarvan geleerd en hoe voorkom je dat in de toekomst hetzelfde probleem ontstaat?

Elke spreker legt deze middag een visie neer over zijn/haar eigen sector, maar kijkt van daaruit ook over de eigen grens heen naar wat hij of zij vindt dat er voor de andere sectoren nodig is. Want elke sector kan nu eenmaal niet zonder de andere.

Credion is op deze dag aanwezig op het Netwerkplein. Zullen we kennismaken?

Locatie:

WTC, Strawinskylaan 1, 1077 XW Amsterdam

Programma/aanmelden:

klik hier voor het programma van de dag en om u aan te melden.

 

11 april 2017 - Dag van het Zorgvastgoed

Een op de vier zorginstellingen draait met verlies. Een jaar eerder was dat nog een op de vijf. Er is een leegstandsgolf in de zorg op komst, volgens het Kadaster. Vele tienduizenden mensen met een zzp-indicatie wonen immers niet meer intramuraal. Zorginstellingen zelf denken dat die leegstand wel mee gaat vallen, gezien de vergrijzing en de wachtlijsten. Wordt hun perceptie werkelijkheid? Zo ja, hoe houd je dat vastgoed in de tussentijd ‘fit for purpose’? Aan de andere kant, de ontwikkelingen in de zorg gaan nu zo snel dat vastgoedportefeuilles dat moeilijk kunnen bijhouden.

Credion is op deze dag aanwezig op het Netwerkplein. Zullen we kennismaken?

Locatie:

Novotel, Convention Center, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

Programma/aanmelden:

klik hier voor het programma van de dag en om u aan te melden.