Succesvolle bijeenkomst Gestapeld financieren van Credion Zuid Limburg

Succesvolle bijeenkomst Gestapeld financieren van Credion Zuid Limburg

Op dinsdag 31 januari 2017 heeft Credion Zuid Limburg een bijeenkomst "Gestapeld Financieren" verzorgd voor accountants en assurantietussenpersonen uit de regio Zuid-Limburg. Tijdens deze bijeenkomst werd aandacht besteed aan de actuele ontwikkelingen in de financieringsmarkt en alternatieve financieringsvormen (o.a. crowdfunding). Daarnaast hebben de aanwezigen kennis kunnen nemen hoe Credion een gestapelde financiering voor een onderneming structureert.

De presentatie vond plaats in Kasteel Vaeshartelt te Maastricht en wij bedanken de Kamer van Koophandel en Industriebank LIOF voor hun bijdrage aan deze bijeenkomst.

Credion adviseur Martijn Peters aan het woord

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Het financieringslandschap voor het MKB is flink veranderd. Een bancaire financiering is voor de MKB-ondernemingen geen vanzelfsprekendheid meer. Alleen bancair financieren is niet altijd de beste en enige oplossing. Door de aantrekkende economie zal de behoefte aan financieringen alleen nog maar gaan toenemen en er is gelukkig geen tekort aan kapitaal op de markt. Nu is er nog de vraag hoe de MKB-ondernemer gekoppeld wordt aan dit kapitaal. Er is namelijk een overschot aan kapitaal op de markt, welke op zoek is naar een hoger rendement. Hoe creëert u in dit spanningsveld waarde voor uw klant?

Doel van de bijeenkomst was dat na afloop de deelnemers hebben kennisgenomen van de verschillende financieringsvormen in combinatie met bancaire oplossingen. En meer bekend zijn geraakt met de wijze waarop het financieringsproces verloopt. 

Na afloop van de bijeenkomst heeft Credion Zuid Limburg een mooie feedback van de aanwezige personen mogen ontvangen. Conclusie ... een succesvolle bijeenkomst.

Meer weten?

Was u helaas verhinderd op deze dag of wilt u weten wat deze dag is besproken? Neem dan contact met op: T (085) 489 10 10 of zuidlimburg@credion.nl