Nieuwsbrief Credo, jaargang 17, nummer 1

Nieuwsbrief Credo, jaargang 17, nummer 1

Een goed passende financiering realiseren is de laatste jaren voor veel ondernemers een uitdaging. De banken hebben tijdens de afgelopen kredietcrisis hun voorwaarden en werkwijze aangepast en er zijn veel nieuwe financieringspartijen in de markt gekomen. Om inzicht te krijgen in dit nieuwe en doorlopend veranderende doolhof van aanbieders van geld schakelen steeds meer MKB ondernemers een financieel expert in.

Credion is al meer dan 15 jaar de wegwijzer voor bancaire en alternatieve financieringen. De Credion adviseurs hebben op dit moment toegang tot meer dan 50 bronnen van geld, bancair en alternatief. Zij kunnen u adviseren en begeleiden tijdens het gehele financieringstraject.

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan het onderwerp vastgoed en een aantal nieuwe vestigingen.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Credion

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Vul simpelweg uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich ook net zo gemakkelijk weer afmelden.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.