Credion Oud-Beijerland breidt uit wegens succes

Credion Oud-Beijerland breidt uit wegens succes

De onafhankelijke zakelijke financieringsspecialist Credion breidt haar activiteiten verder uit. “In Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee is een sterke behoefte aan advies en begeleiding bij het realiseren van zakelijke financieringen”, stelt Ruud Gevers, directeur Credion Oud-Beijerland vanaf april 2016. Per heden is Edwin van Toledo toegetreden als partner bij Credion Oud-Beijerland om ondernemers bij zakelijke financieringsvraagstukken te begeleiden.

Na een carrière van bijna 19 jaar bij Rabobank heeft Edwin van Toledo besloten om zich als partner aan te sluiten bij Credion Oud-Beijerland. Samen met Ruud Gevers gaat hij bedrijfsfinancieringen realiseren voor ondernemers in de Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Edwin en Ruud werken vanuit de kantoren van WEA Deltaland in Oud-Beijerland, Brielle en Middelharnis.

Met name op Voorne-Putten is Edwin geen onbekende omdat hij 14 jaar bij de lokale Rabobank op Voorne-Putten heeft gewerkt. Laatstelijk was hij actief als Accountmanager Grootzakelijk bij de Rabobank in Dordrecht.

Passende financieringsoplossing

Met de stap naar Credion verwacht Edwin beter in te kunnen spelen op de klantbehoefte, hetgeen door de strakke regulering van de financieringsprocessen bij reguliere banken steeds lastiger wordt. Doordat Credion samenwerkt met circa 50 financieringspartners, met ieder hun eigen specialisme, kan sneller een passende oplossing worden gevonden voor het financieringsvraagstuk van de ondernemer. De Credion adviseur kan het volgende voor haar klant betekenen:

  • verzorgen en ontzorgen van het gehele zakelijke (her)financieringsproces;
  • voeren van gesprekken en onderhandelen met de geldverstrekkers;
  • adviseren of nieuwe en bestaande financieringen en/of voorwaarden reëel en up to date zijn;
  • vergelijken en adviseren bij verschillende aanbiedingen; 
  • begeleiden en/of opstellen van een financieringsmemorandum;
  • realiseren van de meest optimale zakelijk financieringsoplossingen;
  • u in contact brengen met informele investeerders of participanten;
  • begeleiden en adviseren bij Crowdfunding trajecten.

Credion

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin van het woord voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en vele begeleidde transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen, zodat naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

Meer weten?

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met Ruud Gevers (06) 10 11 15 11 of Edwin van Toledo (06) 15 38 10 31, oudbeijerland@credion.nl .

Foto: Credion Oud-Beijerland, v.l.n.r. Edwin van Toledo en Ruud Gevers