Credion ontwikkelingen

Credion ontwikkelingen

Het regelen van een financiering is een vak op zich. Iedere zichzelf respecterende financieel adviseur zou de basis moeten kunnen schrijven van het kredietadviesrapport. Een financieringsaanvraag moet kloppen, hij moet op tijd en verzorgd worden aangeleverd. Daarbij is een goede voorbereiding het halve werk. De uitdaging zit voor de ondernemer in het vinden van de adviseur die niet alleen een goede kredietrapportage kan schrijven, maar die ook toegang heeft tot de totale MKB-financieringsmarkt.

Als Credion zijn wij steeds op zoek naar de beste financieringsconstructie voor onze klanten. Dit kan nog steeds via de reguliere banken, maar door de strenge voorwaarden wordt het een uitdaging om hier het financieringsplaatje compleet te maken. Alternatieve bronnen van geld zijn dan ook een goede aanvulling en/of alternatief om dit plaatje wel compleet te krijgen.

Credion heeft op dit moment toegang tot meer dan 50 bronnen van geld. Om de kennis, kunde en personen achter deze verschillende financieringspartijen te leren kennen en verder te verstevigen, hebben wij onlangs de tweede editie van het Credion MKB Financiering Netwerk Event voor aangesloten Credion adviseurs,  accountants en MKB Financiers georganiseerd. Op deze manier konden de partijen in één dag zichzelf presenteren en kennis nemen van de laatste ontwikkelingen op financieringsgebied.

Nieuwe vestigingen

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion per 1 maart 2017 uitgebreid tot een totaal van 55. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Heesch, Zetten, Maasdijk en Roermond. Initiatiefnemer voor de vestigingen zijn respectievelijk Van Soest & Partners accountants en adviseurs, aCe Bedrijfsfinanciering, Ruitenburg Adviseurs & Accountants en Soeverein IFS.