Credion Deventer sponsor bij Zakenvrouw Stedendriehoek 2017

Credion Deventer sponsor bij Zakenvrouw Stedendriehoek 2017

Op 27 maart 2017 werd bij Davo in Deventer door de organisatoren Hella Soethof en Ilona de Haan van FEM bekend gemaakt wie naar huis ging met de titel Zakenvrouw Stedendriehoek 2017. Credion Deventer stelde als sponsor één van de prijzen beschikbaar: een Financieringscheck t.w.v. € 395,00.

Nadat alle 9.300 stemmen waren geteld, de vakjury haar punten had verdeeld en alle voorbereidingen waren getroffen was het maandagavond eindelijk zover: de winnaressen van Zakenvrouw Stedendriehoek 2017 werden bekend gemaakt.

Er waren in totaal vijf categorieën en in elke categorie kwam een uiteindelijke winnares uit de bus.

Categorie Young Talent = Tanja Hogenberg van Trainingsstudio F.R.I.S. uit Deventer
Categorie Creative Brain = Renske Kleverwal van Renske Kleverwal Fotografie uit Twello
Categorie Local Wonder Woman = Henny de Groot uit de Vecht
Categorie Power Woman = Nadine Wielart van The Fashion Truck uit Apeldoorn
Categorie Independent Woman = Kirsten Vos van Salon Finishing Touch uit Ugchelen

Bij deze willen we alle winnaressen feliciteren met hun titel. Nadine Wielart mocht de Credion Financieringscheck t.w.v. € 395,00 in ontvangst nemen.

FEM

Sinds 2016 is de Stedendriehoek een vrouwennetwerk rijker. FEM! staat voor het verbinden van hoogopgeleide vrouwen in het bedrijfsleven, meer vrouwen op topfuncties en commercieel talent van morgen. Een gratis netwerk voor vrouwen in een modern jasje gestoken, waar kennis en vacatures delen centraal staat. En dat allemaal in de Stedendriehoek!