Credion als expert en spreker op de Dag van de Vastgoedfinanciering

Credion als expert en spreker op de Dag van de Vastgoedfinanciering

Op 23 maart komt de financiële sector samen met de vastgoedsector. Voor zowel beleggers, ontwikkelaars, adviseurs en bouwers worden diverse actuele financieringsvraagstukken behandeld.

De beleggingsmarkt breekt records, buitenlandse partijen weten Nederland weer te vinden. De aantrekkende markt zorgt ook voor toenemende vraag van bouw en projectfinanciering. Wat betekent dit alles voor de financieringsmarkt? Welke rol spelen de banken? Op welke manier spelen ze in op de vragen uit de markt in combinatie met strengere regels? Hoe gaat het met de opmars van alternatieve financiering en wat kunnen we verwachten van buitenlandse bankinstellingen? Hoe zit het met de opkomst van debtfunds? Wat gaat de rente doen?

Presentatie

Als partner van de "Dag van de Vastgoedfinanciering" verzorgt Credion (Carlo van der Weg) samen met het FOI (Jaap Huurnink) een presentatie tijdens het hoofdprogramma (15.10 - 15.40 uur):

Een wervelend optreden van twee vastgoedprofessionals die al jaren meedraaien in de financierings-, maar ook de beleggingswereld. Welke problemen kom je tegen als ondernemer en welke oplossingen zijn daarvoor te vinden?

  • Welk product past bij welke bank?
  • Overeenkomsten met de bank?
  • Financieringsrisico's afdekken, hoe werkt dat?
  • Stappenplan naar een succesvolle vastgoedfinanciering

Expert

Daarnaast zullen wij als expert aandacht besteden aan: 

Optimaal uw vastgoed financieren in de huidige financieringsmarkt.


Locatie
: Novotel Amsterdam, Europaboulevard 10,1083 AD AMSTERDAM

Meer weten? Klik hier voor het programma en meldt u nog aan!