Ruitenburg opent Credion vestiging in het Westland

Ruitenburg opent Credion vestiging  in het Westland

Ruitenburg adviseurs & accountants is een Credion vestiging gestart in het  Westland.  Door een vestiging te openen van de landelijke onafhankelijke adviesorganisatie Credion heeft Ruitenburg haar dienstverlening op het gebied van zakelijke kredietverlening verder geprofessionaliseerd.

"Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen. Ruitenburg adviseert haar klanten al op dit gebied, maar door aansluiting bij Credion heeft Ruitenburg nu meer dan 50 bronnen van geld tot haar beschikking,” geeft Tim Kester, van Ruitenburg adviseurs & accountants aan.

Bank onafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

Financieren via  banken is de laatste jaren voor ondernemers een uitdaging. Banken stellen strengere voorwaarden  aan bedrijven, waardoor het aantrekken van bancaire financieringen ook voor de komende jaren anders is dan voor de crisis. Alternatieve, aanvullende bronnen zijn daarom zeer wenselijk, om te voorkomen dat het ontbreken van de juiste financiering een rem op het ondernemerschap zet, aldus Tim Kester.

Credion is een keten van ruim 40 over het land verspreide vestigingen, die over meer dan 50 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij nu in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Tim Kester: “Wij merken dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt én door iemand die hen goed begrijpt, iemand die zelf ook ondernemer is."

Vanuit Maasdijk houden Victor de Koning en Lester van der Meer zich bezig houden met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen. Zij beschikken over ruime ervaring in de advisering over ondernemingsfinancieringen en werken samen met de ondernemers aan een creatieve invulling van hun financieringsbehoefte.

Credion

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen lastig financieren is. Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin van het woord voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en vele begeleidde transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen, zodat naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

Wilt u meer weten over de Credion vestiging in Maasdijk, dan kunt u contact opnemen met Tim Kester, (0174) 51 66 05 of westland@credion.nl . Wilt u meer weten over Credion, neemt u dan contact op met Jacob Nammensma van Credion Associatie, T 0513 - 65 68 77.

Foto: Ondertekening Credion overeenkomst. Vlnr: Jacob Nammensma en Tim Kester.