Credion Financiering Netwerk Event een succes!

Credion Financiering Netwerk Event een succes!

De afgelopen jaren heeft Credion een enorme groei doorgemaakt. Zo steeg het aantal vestigingen naar ruim 45 door het hele land. Daarnaast hebben we vanuit Credion inmiddels toegang tot meer dan 50 verschillende bronnen van geld.  Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken ook crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. 

MKB Financiering Netwerk Event

Om de samenwerking tussen de verschillende aanbieders en de Credion-adviseurs te versterken en persoonlijk kennis te laten maken, organiseerde Credion op woensdag 1 februari 2017 de tweede editie van het MKB Financiering Netwerk Event. In het Van der Valk Hotel Houten waren ruim 100 adviseurs en 40 MKB-financiers aanwezig, waarmee deze tweede editie zeker een succes genoemd mag worden.

Bekijk hieronder een korte video impressie van deze middag.

 

 

 

Houd voor een eventueel vervolg van het Credion MKB Financiering Netwerk Event deze website in de gaten, volg ons op Facebook en/of Twitter of meld u onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief.

Wilt u weten welke financieringsmogelijkheden er voor u zijn, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Credion vestiging.