Credion Apeldoorn realiseert eerste crowdfundproject met hypothecaire zekerheid bij Geldvoorelkaar

Credion Apeldoorn realiseert eerste crowdfundproject met hypothecaire zekerheid bij Geldvoorelkaar

Sinds kort bestaat de mogelijkheid om bij Geldvoorelkaar crowdfunding te realiseren op basis van hypothecaire zekerheid. Credion Apeldoorn heeft als eerste een project succesvol afgerond. Na publicatie van de lening voor haar relatie Autoservice Ozkar was deze lening binnen enkele uren volgetekend!

Autoservice Ozkar

Autoservice Ozkar biedt reparaties, kleine en grote beurten, onderhoud en services zoals APK, schadeafwikkeling en natuurlijk de in- en verkoop van auto's. Voor veel Deventernaren - maar ook voor vele anderen - is de service van Ozkar een vertrouwd adres met en een uitstekende service. Autoservice Ozkar koopt met de via crowdfunding verkregen lening het bedrijfspand dat zij nu huurt waardoor de bedrijfslasten verlaagd worden. De investeerders profiteren van een aantrekkelijk rendement in combinatie met zekerheid van het recht op eerste hypotheek.

Bekijk hier de pitch

Meer weten?

Neem contact op met John Hoven (0646 100 791) of Wim van Suijdam (0610 613 450) van Credion Apeldoorn om uw financieringsmogelijkheden te bespreken.