Financieringsvoucher Kamer van Koophandel - LIOF

Financieringsvoucher Kamer van Koophandel - LIOF

Middelgrote en kleine bedrijven (MKB) zijn de motor van de Limburgse economie. MKB’ers zijn echte ondernemers, die groeikansen creëren, nieuwe markten zoeken en innovatieve ideeën lanceren. Daar is ondernemerszin voor nodig en ….. financiering.

Het vinden van financiering blijft echter een uitdaging voor veel ondernemers, maar er is meer kapitaal beschikbaar dan wordt gedacht. Zo is er crowdfunding, overheidsregelingen, kredietunies en risicokapitaal. Maar welke financieringsvorm past nu bij u en uw bedrijf?

Financieringsvoucher

Bent u MKB-ondernemer in Limburg? Het programma van MKB Financieringspoort Limburg (initiatief van de Provincie Limburg, LIOF en Kamer van Koophandel) helpt u om uw kans op het vinden van een passende financiering te vergroten.

De Provincie Limburg stelt namelijk 50 vouchers beschikbaar aan MKB-bedrijven. Daarmee kunnen zij een financieel specialist inhuren om hun financieel plan aan te scherpen. De vouchers zijn voor MKB-bedrijven in de maakindustrie, toerisme en recreatie en stuwende dienstverlening.

Een financieel specialist helpt u om uw financiering goed voor te bereiden, zodat

• uw cijfers kloppen en onderbouwd zijn;
• uw verhaal klinkt als een klok;
• u gemakkelijker een passende financiering vindt.

De voucher dekt 50% van de advieskosten tot een maximum van €2.500,-. En deze regeling zal lopen tot maart 2018.

Meer weten?

Neem contact op met een van de Credion adviseurs voor meer informatie en bekijk welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf. Bel (085) 489 10 10 of mail zuidlimburg@credion.nl