Credion en LegalParrot helpen samen ondernemers om juridisch verantwoord te ondernemen

Credion en LegalParrot helpen samen ondernemers om juridisch verantwoord te ondernemen

Op tijd actie ondernemen wanneer er zich juridische kwesties voordoen wordt steeds belangrijker voor ondernemers in het huidige tijdsbeeld. Hierbij kan een preventieve aanpak veel problemen voorkomen, waardoor (onbetaalbare en langdurige) juridische procedures niet meer nodig zijn.

Door de vernieuwde samenwerking tussen Credion en LegalParrot beschikt elke Credion vestiging kosteloos over een eigen LegalParrot ofwel huisadvocaat. Maar ook de MKB-klanten van de Credion vestigingen gaan profiteren van de samenwerking in de vorm van gratis juridisch advies op de Credion vestigingen in Nederland!

De Credion vestiging kan de eigen advocaat 24/7 direct inschakelen op basis van de services die zijn inbegrepen in het complete juridische service pakket. Hierdoor kan iedere vestiging snel zowel telefonisch als online via haar eigen portal met de huisadvocaat contact opnemen via bijvoorbeeld de vragenservice, incassoservice of contractenservice.

LegalParrot óók voor de relaties van Credion

De vragenservice van LegalParrot is vanaf nu ook toegankelijk voor de klanten van Credion. Dit betekent dat tijdens een adviesgesprek de huisadvocaat kan worden ingeschakeld om de Credion klant van de vestiging snel op weg te helpen. De vragenservice is voor de klant kosteloos. Op deze manier biedt de Credion vestiging een extra service en daarmee toegevoegde waarde voor haar relaties. 

Relaties van Credion testen gratis eenmalig de LegalParrot Incassoservice!

Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken; een klant die niet betaalt. Om die reden biedt LegalParrot de relaties van Credion ter kennismaking de mogelijkheid om gratis eenmalig de incassoservice van LegalParrot te testen (minimale vordering 150 euro en niet ouder dan 6 maanden). De actie duurt tot eind 2016 en aanmelden kan via: https://www.legalparrot.nl/test-incasso

“We zijn trots op onze samenwerking met Credion en merken dat de vragenservice en incassoservice al veel wordt gebruikt. Door onze preventieve insteek hebben we bij veel Credion vestigingen en cliënten hiervan al veel problemen in een vroegtijdig stadium kunnen oplossen en erger kunnen voorkomen. Klanten komen nu op tijd bij ons met hun juridische problemen en niet wanneer het te laat is. Dit zien we helaas nog te vaak bij bijvoorbeeld rechtsbijstandverzekeringen”, aldus de Algemeen Directeur van LegalParrot, Jim Halfens.

Meer weten?

Voor meer informatie neem contact met het dichtsbijzijnde Credion kantoor of met LegalParrot o.v.v. Credion actie, Email: info@LegalParrot.nl.