Credion als partner op de Dag van het Vastgoedbeheer

Credion als partner op de Dag van het Vastgoedbeheer

Op 8 november wordt in het WTC Amsterdam de Dag van het Vastgoedbeheer georganiseerd. Deze dag staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen in het vastgoedbeheer.

U krijgt de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd in het vastgoedbeheer. U kunt informeel contact leggen en kennis uitwisselen met andere vastgoedeigenaren, vastgoedmanagement- en onderhoudsbedrijven.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat u vastgoedbeheer niet alleen vandaag, maar ook morgen, up to date is? Gebruikers stellen andere eisen. De normen voor duurzaamheid nemen toe. Technische mogelijkheden ontwikkelen zich, kennis verbetert voortdurend. Ook de wereld om ons heen blijft veranderen. Welke nieuwe ontwikkelingen zijn nuttig, welke kunt u beter aan u voorbij laten gaan?

Welke nieuwe verdienmodellen dienen zich aan voor vastgoedeigenaren en -beheerders? Hoe verkort u de doorlooptijd van verbeteropgaven, verminderd u (faal)kosten en verhoogt u de kwaliteit? Hoe om te gaan met de gefragmenteerde aanbodketen en gebrekkige nazorg? Hoe verder te professionaliseren?

Credion is op deze dag aanwezig op het Vastgoedbeheerplein. Zullen we kennismaken?

Locatie:

WTC Amsterdam, Strawinskylaan 1, Amsterdam

Programma:

klik hier voor het programma van de dag.

 

Meer weten? Meldt u nu aan!