Kodde & Van Oosten opent Credion-vestiging in Rotterdam

Kodde & Van Oosten opent Credion-vestiging in Rotterdam

Kodde & Van Oosten heeft zich per 24 oktober aangesloten bij de onafhankelijk zakelijk financieringsorganisatie Credion. Vanuit de Marten Meesweg te Rotterdam zullen zij MKB-ondernemers adviseren in het optimaliseren en aantrekken van bedrijfsfinancieringen vanuit een onafhankelijke positie.

’Door onze netwerken en krachten te bundelen, kunnen wij MKB-ondernemers in de toekomst nóg beter helpen.’’ - Kodde & Van Oosten

Wij merken in de praktijk dat ondernemers vaak worden afgewezen bij een kredietaanvraag. Door het verkeerd of niet compleet aanbieden van informatie loopt dit traject vaak mis. Onze ervaring is dat er binnen het MKB een sterke behoefte is aan onafhankelijk advies én realisatiekracht inzake zakelijke financieringsvraagstukken.

Bij Kodde & Van Oosten begeleiden en sturen we ondernemers in het hele traject van  een financieringsaanvraag. We werken veel samen met investeerders, maar schakelen ook regelmatig de hulp van ‘de crowd’ in. Op deze manier hebben we al veel ondernemers geholpen hun droom te realiseren. Door ons netwerk met dat van Credion te bundelen, kunnen wij MKB-ondernemers in de toekomst nóg beter helpen.

Bankonafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

Credion is een keten van 45 - over het land verspreide - vestigingen, die over ruim 50 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld banken, crowdfunders, investeerders, maar ook financierders die de inkoop voorfinancieren. Door deze verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Vanuit Rotterdam zullen Hans de Jong en Annemiek Reuters, partners en financieel adviseurs bij Kodde & Van Oosten, zich bezig houden met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen. Zij beschikken over ruime ervaring in de advisering inzake ondernemingsfinancieringen en zullen samen met de ondernemers werken aan een creatieve invulling van hun financieringsbehoefte.

Wilt u meer weten over wat de Credion-dienstverlening voor u kan betekenen neemt u dan contact op met Hans de Jong via 010 - 741 05 32 of kvo@credion.nl.