Credion als partner op het congres Vastgoedbeslissers

Credion als partner op het congres Vastgoedbeslissers

Op 13 oktober wordt in het Novotel Amsterdam het congres Vastgoedbeslissers georganiseerd. Deze dag staat in het teken van de vastgoedtop. CEO's van toonaangevende marktpartijen komen deze dag samen om de kansen en verbeteringen in de sector centraal te zetten. 

Waar liggen de kansen en bedreigingen? Welke producten zijn populair? Welke wetgeving belemmert het zaken doen? Hoe om te gaan met de veranderende markt? Is het weer tijd voor nieuwbouw van kantoren? Zorgt the wall of money voor de volgende bubble? De top van de sector (beter kan niet) praat u bij over de jongste ontwikkelingen en geeft u een blik in de toekomst. Wat zijn de plannen en hoe spelen de CEO's hierop in?

Er worden drie vastgoeddisciplines behandeld door middel van panelgesprekken met CEO's die toonaangevend zijn binnen die discipline. Zo wordt u breed bijgepraat door diegenen die leading zijn in de sector.

Credion is op deze dag aanwezig op het Netwerkplein. Zullen we kennismaken?

Locatie:

Novotel Amsterdam, Europaboulevard 10,1083 AD AMSTERDAM

Programma:

klik hier voor het programma van de dag.

 

Meer weten? Meldt u nu aan!