KALB Accountants start Credion Valkenswaard

KALB Accountants start Credion Valkenswaard

De naam Kalb Accountants is al ruim tachtig jaar onlosmakelijk verbonden met de regio De Kempen. Het kantoor biedt MKBérs een integraal dienstenpakket aan dat uitblinkt in kwaliteit en diversiteit. Met de recente opening van een Credion-vestiging in het aan Den Dries 5 gelegen kantoorpand wordt zakendoen met Kalb Accountants voor de Kempische ondernemer nog aantrekkelijker, of zoals directeur Peter Kalb de samenwerking typeert: “Met Credion hebben we een ervaren specialist in huis die onze klanten de weg wijst naar interessante zakelijke financieringsmogelijkheden. Inclusief een kundig advies en een vergaande persoonlijke begeleiding.”

De professionals van KALB Accountants staan dan wel voor een veelheid aan activiteiten, het onderscheidend vermogen van het kantoor zit ‘m volgens Peter Kalb vooral in de gehanteerde aanpak en geleverde kwaliteit. “Wanneer je als consument iets aan wilt schaffen, kies je voor een keurmerk van bijvoorbeeld de Consumentenbond of BOVAG. Een ondernemer zou dat ook moeten doen. Kiezen voor een accountant is kiezen voor bewezen kennis en kwaliteit, zo simpel is het. In ons geval maken we duidelijk het verschil met een hoogwaardig, integraal dienstenpakket dat geborgd wordt door goed opgeleide mensen en regelmatige kwaliteitstoetsingen door onze beroepsorganisatie.” Het resultaat van dat alles is dat het kantoor een goede naam geniet. Niet alleen binnen de ruime klantenkring, maar ook bij banken, notarissen, advocaten en zelfs de Belastingdienst. “Daarnaast zijn we groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben, maar tegelijkertijd een vergaande persoonlijke betrokkenheid te tonen bij het wel en wee van onze klanten”, vervolgt accountant Perry Wils. “Iedereen kan bij ons rekenen op één centraal aanspreekpunt. En mocht het nodig zijn om de expertise van andere disciplines in te roepen, dan is dat mogelijk. We kunnen intern snel schakelen en bieden altijd een alomvattende oplossing.” 

Oplossing

Die oplossing kan sinds kort ook betrekking hebben op het maatgericht voorzien in de zakelijke financieringsbehoefte. Een specialisme waaraan volgens voormalig bankier Jean-Pierre Adams, het gezicht van Credion Valkenswaard, binnen het midden- en kleinbedrijf meer dan ooit behoefte is. “Als gevolg van de kredietcrisis is het voor de ondernemer steeds moeilijker geworden om een zakelijke financiering rond te krijgen. Nu het economisch klimaat langzaam weer verbetert en vele MKB’ers weer plannen hebben een stap voorwaarts te maken, is Credion hét loket dat de daarvoor benodigde geldmiddelen genereert.” Niet alleen bij banken, maar ook bij andere partijen, zoals lease- en factoringmaatschappijen, financieringsfondsen en de vijf grootste crowdfundingplatforms van Nederland. In totaal heeft Credion toegang tot meer dan veertig geldverstrekkers, in binnen- én buitenland. “Juist die mix, opgeteld bij onze jarenlange ervaring en het geboden maatwerk, maakt Credion tot een partij die als geen ander in staat is om de ondernemer te voorzien van de optimale financieringsconstructie. Daartoe maken we een format dat naadloos aansluit bij zijn behoeften, zijn toekomstplannen, de bedrijfsgrootte en levensfase van de onderneming.”

Aandacht

Credion staat voor maatwerk in bedrijfsfinanciering. Tevens neemt de specialist de ondernemer alle zorgen uit handen rondom het aanboren van geldbronnen, daarbij eventueel ondersteund door KALB Accountants. “Geld verstrekken op basis van de blauwe ogen is er niet meer bij”, meent Jean-Pierre. “Een financier wil alles verifiëren, het dossier moet kloppen. Ook op dat vlak tekent Credion voor de complete invulling, van A tot Z. Samen met de ondernemer maken we een goed doortimmerd plan. Op de eerste plaats natuurlijk om de benodigde financiering te verkrijgen. Maar ook om hem inzicht te geven in waar hij staat en waarop eventueel in de toekomst gestuurd kan worden. We houden een spiegel voor, sparren met de ondernemer en gidsen en begeleiden hem waar nodig. Zelfs wanneer de financiering is afgesloten. We staan niet voor snel scoren, maar geven MKB’ers de volste aandacht. Op elk moment.”

Klik hier voor het artikel in Rondom Valkenswaard