MijnSubsidie biedt ondernemers subsidiekansen

MijnSubsidie biedt ondernemers subsidiekansen

MijnSubsidie is een relatief nieuwe onderneming in het subsidielandschap. In 2013 is MijnSubsidie als startup begonnen door twee ambitieuze ondernemers Moritz Tielemans en Michiel van der Maat, om ondernemers een zo goed mogelijk beeld te geven van hun subsidiekansen. Inmiddels is MijnSubsidie uitgegroeid tot een belangrijke speler in het Nederlandse subsidielandschap.

De hoeveelheid variërende subsidies kunnen voor ondernemers behoorlijk overweldigend zijn. MijnSubsidie heeft een uitgebreide database met honderden lokale, regionale, Nederlandse en Europese subsidieregelingen, waarmee ze ondernemers snel en gemakkelijk een grafisch inzicht in hun subsidiekansen kan bieden. Dat doen ze voornamelijk door partnerschappen aan te gaan. Op dit moment zijn ongeveer vijftig in grootte variërende accountants aangesloten als partner. Hiermee weet MijnSubsidie een groot deel van de Nederlandse ondernemers te bereiken.

Subsidiekansen

Onlangs hebben Credion en MijnSubsidie ook de handen ineen geslagen. Wij zien in de samenwerking een belangrijke kans voor het MKB. Subsidies kunnen uitkomst en ondersteuning bieden bij het aantrekken van zowel eigen als vreemd vermogen. Door het grote aanbod van verschillende subsidievormen, weet je als ondernemer echter niet van het bestaan en/of je voor een subsidie in aanmerking komt. MijnSubsidie biedt hierin een oplossing. Door subsidiekansen voor het MKB inzichtelijk te krijgen middels een uitgebreide quickscan, hebben ondernemers de kans om kosten te besparen in de financieringslasten. Ondernemers moeten kunnen ondernemen, en het verkrijgen van een subsidie kan daar aan bijdragen. “Om verbonden te zijn met zowel de professionaliteit van Credion als met het grote aantal partners, is voor ons ontzettend waardevol. Steeds meer ondernemers kunnen hierdoor gewezen worden op hun subsidiekansen. Kortom een samenwerking waar we bij MijnSubsidie trots op zijn!”, aldus Moritz Tielemans.

Online tool

Met een quickscan helpt Credion de ondernemers snel en eenvoudig de juiste subsidies te vinden waarvoor zij in aanmerking komen. Na het beantwoorden van een aantal vragen ligt er binnen enkele minuten een opgemaakt advies klaar! Onderaan het rapport staan aanbevelingen voor subsidiebureaus die de ondernemer verder kunnen helpen met de aanvraag voor subsidies. Dit betekent alleen maar voordelen voor de ondernemer.

Snel inzichtelijk

Michiel van der Maat geeft aan: “Het aanvragen van subsidies is een tijdrovend en ingewikkeld proces, maar door onze online tool kan snel inzichtelijk worden gemaakt of een ondernemer kans heeft op een subsidieregeling. Door onze samenwerking met Credion kunnen de adviseurs van Credion dankzij een online analyse binnen enkele minuten berekenen of de ondernemer kans maakt op een aantal van de verschillende subsidieregelingen. Waarna een optimaal financieringsadvies kan worden gegeven.” Kortom, wilt u als ondernemer weten waar uw subsidiekansen liggen? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Credion vestiging. Zij kunnen uw subsidiekansen met een quickscan eenvoudig en snel voor u inzichtelijk maken.