Credion ontwikkelingen

Credion ontwikkelingen

Het regelen van een financiering is een vak op zich. Steeds meer ondernemers beseffen dat en zoeken daarom de hulp van een expert. 

Een onafhankelijk financieel expert kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en anticiperen daarop. Ons credo luidt: “ondernemers moeten gewoon door kunnen gaan met waarmee ze bezig zijn”. Daar maken wij ons ook in deze tijd sterk voor. Als onafhankelijke financieel expert staan wij daarom ook niet stil. Niet alleen realiseren wij groei van het aantal vestigingen, maar zijn we onlangs ook een samenwerking aangegaan met MKB Nederland, MijnSubsidie en Topicus Finan (Fyndoo).

Met vestigingen in het hele land en toegang tot meer dan 45 verschillende bronnen van geld adviseert en begeleidt Credion ondernemers bij diverse financieringsvraagstukken. Het afgelopen decennium bemiddelde Credion voor ruim 8000 ondernemers de kredietaanvraag, met een totale waarde van zo’n 6,5 miljard euro. Credion ondersteunt hierbij de ondernemer met de kredietaanvraag van a- z. 

Nieuwe vestigingen

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion per 1 juni 2016 uitgebreid tot een totaal van 51. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Oud-Beijerland, Valkenswaard en met een tweede vestiging in Zwolle. Initiatiefnemer voor de vestigingen zijn respectievelijk WEA Deltaland accountants & adviseurs, Kalb Accountants en Brouwers accountants & adviseurs.