MijnSubsidie en Credion slaan handen ineen

MijnSubsidie en Credion slaan handen ineen

MijnSubsidie en Credion zijn per mei 2016 een intensieve samenwerking aangegaan. Credion, adviseur als het gaat om kredietverlening voor het MKB, kan hiermee ondernemers die op zoek zijn naar een financieringsoplossing ook attent maken op eventuele subsidiekansen.

MijnSubsidie is een relatief nieuwe onderneming in het subsidielandschap, maar daarmee niet minder ervaren. De in Utrecht gevestigde onderneming heeft een uitgebreide database met honderden lokale, regionale, Nederlandse en Europese subsidieregelingen, waarmee ze ondernemers snel en gemakkelijk een grafisch inzicht in hun subsidiekansen kan bieden. Dat doen ze voornamelijk door partnerschappen aan te gaan met accountantskantoren. Moritz Tielemans, medeoprichter MijnSubsidie geeft aan: “Het aanvragen van subsidies is een tijdrovend en ingewikkeld proces, maar door onze online tool kan snel inzichtelijk worden gemaakt of een ondernemer kans heeft op een subsidieregeling. Door onze samenwerking met Credion kunnen de adviseurs van Credion middels een online analyse binnen enkele minuten berekenen of de ondernemer kans maakt op een aantal van de verschillende subsidieregelingen. Waarna een optimaal financieringsadvies kan worden gegeven.”

Subsidiekansen

Credion oprichter Carlo van der Weg: “Subsidies kunnen uitkomst en ondersteuning bieden bij het aantrekken van zowel eigen als vreemd vermogen. Door het grote aanbod van verschillende subsidievormen, weet je als ondernemer echter niet van het bestaan en/of je voor een subsidie in aanmerking komt. MijnSubsidie biedt hierin een oplossing.”

Naast het ontdekken hoeveel subsidie de ondernemer kan krijgen, wordt de ondernemer vervolgens door een subsidiespecialist begeleidt bij het realiseren van deze subsidie. Dit betekent alleen maar voordelen voor de ondernemer.

Quickscan

Credion en MijnSubsidie zien in de samenwerking een belangrijke kans voor het MKB. Door subsidiekansen voor het MKB inzichtelijk te krijgen middels een uitgebreide quickscan, hebben ondernemers de kans om kosten te besparen in zijn financieringslasten. Ondernemers moeten kunnen ondernemen, en het verkrijgen van een subsidie kan daar aan bijdragen.

Voor meer informatie kijk op www.mijnsubsidie.com of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Credion.