Credion partner en spreker op Crowdfunding Day Europe 2016

Credion partner en spreker op Crowdfunding Day Europe 2016

Op 25 mei verandert de Amsterdam ArenA in Europa’s crowdfunding epicentrum, en delen internationale visionairs, crowdfunding experts, de meest succesvolle campagnes en de bekendste crowdfunding platforms in ruim 30 key-notes, intieme sessies en interactieve workshops hun visie op en kennis over crowdfunding.

In speciale workshops en themasessies voor financieel professionals, zoals de sessies FusionFinance II: Crowdfunding & Bancaire financiering en Ratings & Zekerheden, leer je op 25 mei in één klap alles over de nieuwste ontwikkelingen, regels en kansen in de crowdfunding wereld, zodat jij samen met je klanten klaar bent voor de toekomst en hun optimaal kunt adviseren.

Credion partner en spreker op Crowdfunding Day Europe

Credion is partner van Crowdfunding Day Europe en is op het event aanwezig met een stand om aanwezige ondernemers en financieel professionals kennis te laten maken met wat wij voor hen kunnen betekenen.

Van 14.25 - 15.10 uur (zaal Madrid '69) zal door Credion, tezamen met Topicus Finan, een presentatie worden verzorgt: Fintech 2.0.
In deze sessie presenteren Wouter Pollmann (Topicus Finance) en Carlo van der Weg (Credion) Fyndoo.com: een nieuwe Fintech oplossing die (alternatieve) financiers in staat stelt om efficient en transparant grotere, zakelijke financieren te verstrekken. Als ondernemer leer jij in deze sessie hoe je door anders te kijken naar je financiering beter en goedkoper kunt groeien. Aan het einde van deze sessie weet jij hoe je crowdfunding kunt combineren met andere financieringsvormen, en hoe Fyndoo je daar bij kan helpen.

Wat kun jij verwachten van Crowdfunding Day Europe?

  • De meest indrukwekkende crowdfunding campagnes. Aanwezig zijn onder andere Fairphone (9 miljoen!), Wagamama, Pelican House, Th3rd en Keezel om de geheimen achter hun succesvolle campagnes met jou te delen;
  • Opleidingen en workshops voor ondernemers;
  • Presentaties van nationale en internationale crowdfunding platforms;
  • Crowdfunding Plaza; een uitgebreide beursvloer waar jij persoonlijk in gesprek kunt met de beste crowdfunding platforms en andere (alternatieve) financiers;
  • Key-notes en bijdragen van 50 kopstukken uit de wereld van financieren en ondernemen, waaronder Joris Lutendijk, Jon Leland van Kickstarter en Rien Nagel, raad van bestuur Rabobank.

Kijk voor meer informatie, het volledige programma en inschrijving op http://www.crowdfundingday.nl