WEA Deltaland en Credion gaan samenwerking aan

WEA Deltaland en Credion gaan samenwerking aan

WEA Deltaland is per 1 april 2016 een samenwerking aangegaan met de onafhankelijke kredietorganisatie Credion. Door deze samenwerking worden interessante nieuwe financieringsmogelijkheden voor de MKB-ondernemers op de Zuid-Hollandse eilanden e.o. beschikbaar.

Financieren via banken is de laatste jaren voor ondernemers een forse uitdaging. Banken stellen strengere voorwaarden aan bedrijven, waardoor het aantrekken van bancaire financieringen ook voor de komende jaren een issue zal blijven. ‘Een flinke rem op het ondernemerschap’, aldus Karel Hamelink, directeur WEA Deltaland.

"Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen. WEA Deltaland adviseerde haar klanten al op dit gebied, maar door de aansluiting bij Credion heeft WEA Deltaland vanaf heden een groter netwerk van geldverstrekkers tot haar beschikking,” geeft Hamelink aan. Daarnaast zien wij dat door de landelijke dekking van Credion een exclusief samenwerkingsverband ontstaat, waarbinnen ook weer kennisdeling binnen de sector plaatsvindt.

Vanuit het pand aan de Maseratilaan 10 in Oud-Beijerland, waar ook WEA Deltaland is gevestigd, is Ruud Gevers de drijvende kracht van Credion Oud-Beijerland. Ruud Gevers heeft door zijn lange bankverleden de nodige ervaring op het gebied van financieringen voor het MKB en het grootbedrijf.

Bankonafhankelijke bedrijfsfinancieringen

Credion is een keten van ruim 40 over het land verspreide vestigingen, die contact hebben met ruim 45 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. “Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren. Vanuit WEA Deltaland merken wij dat veel ondernemers behoefte hebben aan een helder en professioneel advies om hun financieringsdoelen te realiseren. Iemand die hen begrijpt en alternatieve financieringsmogelijkheden kan bieden, naast die van de reguliere banken", aldus Hamelink.

Credion

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin van het woord voor MKB-bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor". 

Wilt u meer weten over de vestiging van Credion in Oud-Beijerland, dan kunt u contact opnemen met Ruud Gevers, T 088 – 133 73 10 of oudbeijerland@credion.nl.