Nieuwsbrief Credion Zeeland en Credion Drechtsteden

Nieuwsbrief Credion Zeeland en Credion Drechtsteden

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Credion Zeeland en Credion Drechtsteden, beide vestigingen zijn onderdeel van de Schipper Groep. Wij staan klaar om ondernemers, adviseurs en intermediairs te helpen bij het vinden van passende financieringsoplossingen.

Daarvoor maken wij gebruik van het uitgebreide financieringsnetwerk van de landelijke Credion-organisatie. Dit netwerk omvat zowel de traditionele banken als vele aanbieders van vernieuwende financieringsoplossingen. Periodiek zullen wij in deze nieuwsbrief één van die nieuwe aanbieders aan u voorstellen.

Naast het vinden van financieringsoplossingen bieden wij (startende) ondernemers ondersteuning bij het opstellen van bedrijfsplannen, beoordelen we financieringsvoorstellen en monitoren we periodiek de bestaande financieringsfaciliteiten en de daarbij overeengekomen voorwaarden. Ook zijn wij graag uw sparringpartner bij bedrijfseconomische vraagstukken.

Voor het monitoren van uw bestaande bedrijfsfinanciering bieden wij de FinancieringsCheck aan. Tegen een vast tarief beoordelen wij uw bestaande financieringen en de daarbij behorende afspraken. Daarnaast bekijken wij onder meer of deze financieringen nog passend zijn bij uw huidige en eventueel toekomstige activiteiten. Meer informatie over de FinancieringsCheck vindt u hier.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken wij dit graag met u.

Dick de Jong, Credion Drechtsteden (ddejong@credion.nl)
Hans van Dienst, Credion Zeeland (hvandienst@credion.nl)

Klik hier voor de online nieuwsbrief