Credion te gast bij TeamNL op RTLZ

Credion te gast bij TeamNL op RTLZ

Op 10 april 2016 om 17:30 uur staat in de uitzending van TeamNL op RTLZ het onderwerp “Geld en MKB” centraal. Hoe krijgt het MKB in deze tijd een bedrijfsfinanciering geregeld? Welke aandachtspunten zijn hierbij belangrijk om dit te realiseren?

Credion adviseur Hanke van Ballegooijen (Credion Hilversum) zal hierover zijn visie geven.

TeamNL

TeamNL is hét businessprogramma voor ondernemend Nederland op RTLZ. Wij nemen innovatieve ondernemers onder de loep. ‘Wat zijn op dit moment dé trends en ontwikkelingen?’ is de vraag die daarbij centraal staat. Wat zijn precies die vernieuwingen en waar liggen de kansen?

Uitzenddata’s TeamNL "Geld en MKB"
Zondag 10 april 2016 – 17:30 uur
Maandag 11 april 2016 – 16:20 uur (herhaling)
Woensdag 13 april 2016 – 11:20 uur (herhaling)

Promofilmpje TeamNL “Geld en MKB”

Promo afl. 20, Geld en MKB from NiteFlix Media on Vimeo.