Credion ontwikkelingen

Credion ontwikkelingen

Als landelijke keten van ruim 45 vestigingen, die over ruim 40 verschillende bronnen van geld beschikken, blijven wij voor het MKB alert op het realiseren van geld om te ondernemen.

Veel van onze klanten zijn ambitieuzer dan hun bank wil financieren. Steeds vaker kloppen deze bedrijven tevergeefs aan bij hun bank voor de financiering, maar krijgen ‘0’ op het rekest of krijgen de financiering niet volledig geregeld. Hierdoor gaan ze op zoek naar alternatieven, zodat ze wél voldoende geld hebben om optimaal te kunnen ondernemen. 

Echter, door de verschillende vormen van alternatief financieren en het niet beschikken over voldoende kennis van de verschillende producten, wordt het voor de ondernemer niet makkelijk om een juiste keus te maken. Als onafhankelijk financieel expert heeft Credion deze kennis en kunde wel. Wij laten u graag zien wat voor mogelijkheden er voor uw onderneming zijn. 

Nieuwe vestigingen

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion per 1 maart 2016 uitgebreid tot een totaal van 49. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Den Bosch, Geldrop, Amersfoort en Woerden. Initiatiefnemer voor de vestigingen zijn respectievelijk Wielen de Leeuw, Administratie-, Advieskantoor J. van de Winkel, HLB Blömer en Boeg Kennis & Kapitaal.