Van de Winkel opent Credion-vestiging in Geldrop

Van de Winkel opent Credion-vestiging in Geldrop

Administratie-, Advieskantoor J. van de Winkel B.V. start samen met Joep van der Heiden Verzekeringen & Pensioenen en Jean-Pierre Adams een nieuw specialisme: de zakelijke kredietbemiddeling. Onlangs is in het kantoorpand aan het Emopad 70 in Geldrop door deze drie partijen een Credion-vestiging geopend. Dit biedt interessante nieuwe financieringsmogelijkheden voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Geldrop, Dommelstreek en de Kempen.

"Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van financieringen. Ons kantoor hield zich daar altijd al mee bezig, maar door de aansluiting bij Credion hebben wij vanaf heden meer dan 40 bronnen van geld tot haar beschikking,” geeft Jack van de Winkel, directeur  van Administratie-, advieskantoor J. van de Winkel, aan.

Bank-onafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen lastig is een financiering af te sluiten. ‘En dat is een flinke rem op het ondernemerschap’, aldus Joep van der Heiden. ‘Bovendien willen MKB-ondernemers hun financiering niet langer overlaten aan één enkele bank.’ De bronnen van geld waarover Credion kan beschikken zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. Jean-Pierre Adams: ‘Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Wij merken dat er veel behoefte bestaat aan professioneel advies en begeleiding. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt én door iemand die de taal van de ondernemer spreekt.’

Vanuit het pand aan het Emopad 70, waar ook Administratie-, advieskantoor J. van de Winkel gevestigd is, zal een team van specialisten ondernemers in Geldrop, Dommelstreek en de Kempen voorzien van het meest optimale financieringsadvies.

Credion

Credion werd opgericht in 2001 en telt inmiddels 45 vestigingen. Als enige in Nederland heeft Credion zich gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin des woords voor midden- en kleinbedrijven. Door haar landelijke positie en de vele door haar begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen aan te boren, zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doen de klanten van Credion hun voordeel mee.

Belangstellenden die meer informatie willen over Credion Geldrop Dommelstreek en de Kempen kunnen contact opnemen met Jack van de Winkel, Joep van der Heiden of Jean-Pierre Adams via 040-720 04 00 of via geldrop@credion.nl. Credion werd opgericht in 2001 en telt inmiddels ruim 45 vestigingen verspreid over het hele land.