Credion als expert op De Dag van de Vastgoedfinanciering

Credion als expert op De Dag van de Vastgoedfinanciering

Op 24 maart komt de financiële sector samen met de vastgoedsector. Voor zowel beleggers, ontwikkelaars, adviseurs en bouwers worden diverse actuele financieringsvraagstukken behandeld.

Na jaren van vooral dalende grafieken lijkt nu de weg omhoog weer gevonden. De beleggingsmarkt breekt records, buitenlandse partijen weten Nederland weer te vinden. De aantrekkende markt zorgt ook voor toenemende vraag van bouw en projectfinanciering. Wat betekent dit alles voor de financieringsmarkt? Welke rol spelen de banken? Op welke manier spelen ze in op de vragen uit de markt in combinatie met strengere regels? Hoe gaat het met de opmars van alternatieve financiering en wat kunnen we verwachten van buitenlandse bankinstellingen? Welke risico’s kleven er aan complexe en samengestelde financieringen? Gaan we op korte termijn weer swaps en derivaten terug zien? Een andere vraag die centraal staat: Hoe beschermt u uw portefeuille tegen renteschommelingen? 

Credion, als partner van "De Dag van de Vastgoedfinanciering", verzorgt voorafgaand aan het hoofdprogramma met NIBC de themasessie:

Financiering van woningbeleggingen, kleinschalig en middelgroot vastgoed.


Daarnaast zullen wij als expert aandacht besteden aan: 

Optimaal uw vastgoed financieren in de huidige financieringsmarkt.


Locatie
: Novotel Amsterdam, Europaboulevard 10,1083 AD AMSTERDAM

Meer weten? Meldt u nu aan!