Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer

Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer

Als partner van de Week van de Ondernemer nodigen wij u graag uit 12, 13 of 14 april in het Beatrix Theater in Utrecht. De Week van de Ondernemer is hét event voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. Voor u dus!

Building Better Business

De Week van de Ondernemer is al 19 jaar het grootste en best beoordeelde ondernemers event van Nederland. Met dit jaar als thema; Building Better Business. Ben jij op de beste manier aan het bouwen aan je bedrijf? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere ondernemers dat? Wij maken dit jaar weer deel uit van het thema financieren en wij willen u helpen uw ambities waar te maken.

Om te ondernemen is geld nodig, daar heeft u geen advies van Credion voor nodig. In het verleden stapte je met je plan naar de bank en die verstrekte dan in 95% van de gevallen een financiering. Een financiering krijgen is nu een stuk moeilijker en je hebt ook andere financieringsbronnen nodig om tot totaalplaatje te komen. Soms zijn er ook combinaties mogelijk, waarbij bijvoorbeeld een deel wordt gefinancierd door de bank en voor een deel met alternatieve financieringsbronnen. Dit 'gestapeld' financieren is op dit moment een echte trend. Je kunt zo een financieringsvorm samenstellen die het beste past bij jouw bedrijf.

Credion adviseert

Tijdens de Week van de Ondernemer staan wij op het Financieringsplein klaar voor ondernemers die op zoek zijn naar een passende financieringsoplossing.

Door de Week van de Ondernemer is een WvdO E-magazine gemaakt met info over de deelnemende partners.

Registreren

Als partner mogen wij u uitnodigen om de Week van de Ondernemer kosteloos te bezoeken en deel te nemen aan de verschillende sessies. Wilt u de Week van de Ondernemer bezoeken, dan zult u zich moeten registreren. Klik hier voor het verkrijgen van een persoonlijke code. Uw deelname is dan geheel kosteloos! Meer informatie vindt u op de website van Week van de Ondernemer.