Funding Circle en Credion bieden MKB financieringskansen

Funding Circle en Credion bieden MKB financieringskansen

“Binnen 48 uur duidelijkheid over zakelijk krediet”

Funding Circle Nederland en Credion hebben de handen ineengeslagen om het MKB met bedrijfsleningen van 10.000 tot 250.000 euro financieringskansen te bieden. Middels de online marktplaats voor zakelijk krediet worden ondernemer en investeerder samengebracht.

Funding Circle en Credion zijn per heden een samenwerking aangegaan. Credion, de financial engineer voor MKB financieringen, biedt hiermee ondernemers een extra financieringsoplossing. Funding Circle profiteert daarentegen van een breed netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar financiering.

Funding Circle

Ondernemingen die twee jaar bestaan kunnen bij Funding Circle aankloppen voor bedrijfsleningen van 10.000 tot 250.000 euro. Het midden- en kleinbedrijf heeft moeite met het verkrijgen van krediet bij de bank. Investeerders aan de andere kant, hebben geen makkelijke toegang tot investeringsmogelijkheden in het MKB. Funding Circle is er om deze twee groepen bij elkaar te brengen middels een online marktplaats voor zakelijk krediet. Funding Circle is een alternatieve financieringsvorm en heeft één duidelijke missie: het verouderde banksysteem vernieuwen en het bieden van aantrekkelijke voorwaarden voor iedereen. “Wij zijn vaak goedkoper en altijd sneller dan de bank”.

Financieringsoplossing

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen. Een situatie waarin het voor ondernemingen lastig financieren is. Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen voor bedrijven. Door haar landelijke dekking en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook een groot scala alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. “Door ondernemers de mogelijkheid te bieden in contact te komen met  investeerders, geven wij de ondernemer de kans om door te gaan met ondernemen”, aldus Carlo van der Weg, directeur Credion Associatie. “Door samen te werken met Funding Circle kunnen we het MKB nog een unieke partij bieden als financieringsoplossing.”

Voor meer informatie kijk op www.fundingcircle.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.