Credion Eindhoven breidt uit wegens succes!

Credion Eindhoven breidt uit wegens succes!

De onafhankelijke zakelijke financieringsspecialist CREDION breidt haar activiteiten in Eindhoven uit. “In de groeiregio Eindhoven is een sterke behoefte aan advies en begeleiding bij het realiseren van zakelijke financieringen”, stelt John-Dithmar Menge, die het management van Credion voert in Eindhoven vanaf 2013. Per heden is Hans Linssen toegetreden als partner bij Credion Eindhoven om ondernemers bij zakelijke financieringsvraagstukken te begeleiden.

Hans Linssen geeft aan: “Na 18 jaar voor de ING Bank te hebben gewerkt als algemeen directeur voor de kantoren Deurne, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond en Tilburg ben ik in 2104 voor mijzelf begonnen en ben actief als adviseur en financieringsspecialist. “Ik merk dat veel ondernemers tegen een barrière oplopen dat hun huisbank ze niet meer volledig kan financieren en dat er aanvullende bronnen van geld beschikbaar moeten komen. Hier kan Credion een belangrijke rol in spelen. Het MKB schakelt ons in voor het realiseren van hun financiering voor o.a. werkkapitaal, groei, overnames en vastgoed.”

Realiseert bedrijfsfinancieringen

Credion zorgt ervoor dat een financiering zo aantrekkelijk mogelijk wordt geregeld en/of bestaande financieringsconstructies worden verbeterd. Doordat Credion de grootste zakelijke onafhankelijke specialist is met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn, is Credion wel in staat om financiering voor ondernemingen te realiseren.

Wilt u meer weten over wat Credion voor u kan betekenen neem dan contact op met John-Dithmar Menge of Hans Linssen via 040 – 287 04 80 of eindhoven@credion.nl.