Credion aanwezig op de Week van de Financiering

Credion aanwezig op de Week van de Financiering

U ziet een geweldige kans voor uw bedrijf! Maar hoe komt u aan geld voor de uitvoering? Er is meer mogelijk dan u denkt. Ontdek welke financiering bij u past. Kom naar de Week van de Financiering.

Door de Kamer van Koophandel wordt van 15 t/m 19 februari 2016 de Week van de Financiering georganiseerd. Credion is als partner aanwezig op het Financieringsplein en zal ook een presentatie verzorgen tezamen met The Funding Network over de verschillende alternatieve financieringsmogelijkheden.

Data en locaties

Van 15 tot en met 19 februari, iedere dag op een andere locatie vanaf 15.30 uur.
Maandag 15 februari:    Duiven
Dinsdag 16 februari:     Nootdorp
Woensdag 17 februari:  Assen
Donderdag 18 februari: Schiphol
Vrijdag 19 februari:       Eindhoven

Programma in het kort

Welke vormen van financiering bestaan er? En vooral, welke zijn voor u geschikt? Wij brengen u op de hoogte van alle mogelijke vormen van financiering. Van crowdfunding en informal investors tot subsidieregelingen, leasing en factoring. U krijgt persoonlijk advies van deskundigen.

U kunt deelnemen aan korte kennissessies. Om 17.15 uur wordt de kennissessie "De spotify voor financieren anno 2016" verzorgt door Credion & Symbid-The Funding Network. En natuurlijk is er volop gelegenheid om waardevolle, nieuwe contacten te leggen tijdens de netwerkborrel.

Wat kunt u verwachten?

Deskundigen beantwoorden uw vragen op het Financieringsplein;
Succesvolle ondernemers vertellen over hun ervaringen;
Financiers pitchen wat zij u te bieden hebben;
Kennissessies over mogelijkheden van financieringsvormen;
Netwerkborrel voor ontmoetingen met ondernemers en financiers.

Voor wie?

De Week van de Financiering is voor alle ondernemers die geld nodig hebben voor hun bedrijf en willen weten welke financieringsmogelijkheden er zijn. U gaat naar huis met een totaaloverzicht van financieringsmogelijkheden en bruikbare tips of contacten.

Meld u snel aan

Voor gratis aanmelden en het volledige programma gaat u naar: kvk.nl/financiering