Credion en Intrum Justitia werken samen

Credion en Intrum Justitia werken samen

Credion en Intrum Justitia zijn een samenwerkingsverband aangegaan waardoor u als ondernemer gebruik kunt maken van diverse credit management oplossingen. 

Intrum Justitia biedt diverse diensten om snel uw cashflowpositie  te optimaliseren door onder andere uw openstaande vorderingen te kopen en voor de verdere opvolging te zorgen. Intrum Justitia  helpt haar opdrachtgevers betaald te krijgen voor de goederen en diensten die zij leveren, zodat zij zich kunnen richten op de uitbouw en groei van haar onderneming.

Intrum Justitia

Consumenten en bedrijven die hun afspraken niet na (kunnen) komen zullen altijd blijven bestaan. Zij beïnvloeden niet alleen uw cashflowpositie negatief, maar leggen ook onnodig beslag op uw tijd en organisatie. Tijd die u besteedt aan het aanmanen van trage betalers is tijd die u niet kunt besteden aan uw bedrijfsvoering. Daarnaast neemt bij elke dag die u langer wacht met het nemen van maatregelen, de kans af dat u alsnog betaald krijgt. Onze betalingsdiensten zorgen voor snelle betalingen, verminderen wanbetaling en reduceren de kosten die u maakt ten behoeve van uw debiteurenbeheer.
Als Europees Credit Management bedrijf hebben wij uitgebreide kennis en ervaring in het effectief en kostenbewust beheren van uw facturatie en debiteurenproces. Als Intrum Justitia kunnen wij uw werkkapitaal positie verbeteren met onze financiële diensten (het kopen en opvolgen van uw openstaande vorderingen). Wilt u uw onbetaalde facturen slimmer opvolgen? Maak een afspraak voor een advies op maat van uw bedrijf.

Financieringsoplossing

Credion helpt ondernemers sinds 2000 te voorzien in hun financieringsbehoefte, door het leveren van specialistische kennis en het creëren van sterke relaties met geldverstrekkers. Na een risicoanalyse ontvangen bedrijven een advies hoe hun financieringsvraag in te vullen. In 80% van de gevallen is bancair krediet alleen niet afdoende voor een ondernemer, maar wordt er verder gekeken naar andere bronnen van geld. “Door ook de mogelijkheid te bieden om openstaande debiteurenpositie te financieren, geven wij de ondernemer de kans om door te gaan met ondernemen”, aldus Van der Weg. “Door samen te werken met Intrum Justitia kunnen we het MKB nog een unieke partij bieden als financieringsoplossing en credit management expert actief in binnen en buitenland”.

Meer weten?

Voor meer informatie kijk op www.intrum.nl of mail naar credion@nl.intrum.com. U kunt ook contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van Credion in uw buurt.