Countus met Credion in Bedrijfsfinancieringen

Countus met Credion in Bedrijfsfinancieringen

Het accountants- en advieskantoor Countus met 20 vestigingen en circa 600 medewerkers is een samenwerking aangegaan met Credion. Door het openen van een Credion vestiging in Almelo wil Countus haar zakelijke relaties optimaal gefinancierd krijgen middels het aantrekken van (alternatieve) financieringsbronnen. Door het realiseren van financieringen krijgen de ondernemers weer financiële ruimte om te ondernemen en hun dromen waar te maken.

Vanuit het kantoor in Almelo zullen Ard Dommerholt en Mark Klein Breteler zich bezig houden met deze dienstverlening. Deze franchisevestiging van Credion is gericht op het MKB in Almelo e.o. Maar de dienstverlening staat natuurlijk ook open voor klanten van Countus buiten deze regio!

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen”, stelt Mark Klein Breteler, Senior Ondernemersadviseur Corporate Finance. 

Ondernemers komen in hun praktijk vele vraagstukken tegen. Vraagstukken op zakelijk vlak, maar zeker ook op het persoonlijke vlak. Vraagstukken waar niet altijd zelf een antwoord op gegeven kan worden en waar behoefte is aan advies, spiegeling of concrete oplossingen. “Door de samenwerking met Credion leveren wij een extra toegevoegde waarde voor onze relaties, maar ook voor niet Countus relaties. Door onze onafhankelijke positie ten opzichte van de banken, zijn we verheugd om de samenwerking met Credion aan te kondigen.”

“Credion is voor ons een interessante partner omdat zij toegang hebben tot de vele alternatieve financieringspartijen, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, zodat wij samen wél in staat zijn passende financiering voor ondernemingen te realiseren. Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen.”, aldus Ard Dommerholt, Senior Ondernemersadviseur Corporate Finance.

Credion

Credion is een keten van ruim 40, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 40 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer hedendaagse bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met Ard Dommerholt (0546) 58 12 40.