FSV Corporate Finance en Credion gaan strategische samenwerking aan

FSV Corporate Finance en Credion gaan strategische samenwerking aan

FSV Corporate Finance is een strategische samenwerking aangegaan met Credion Bommelerwaard met als doel het optimaal gefinancierd krijgen van het MKB bedrijf met het aantrekken van (alternatieve) financieringsbronnen om hun ondernemersdoelen te bereiken.

‘Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen’, stelt Geurt Hogenbirk RV Directeur van FSV. ‘Wij leveren door de samenwerking met Credion een extra toegevoegde waarde voor onze relaties, maar ook voor niet- FSV relaties. Door de onafhankelijke positie van Credion ten opzichte van de financieringsmarkten en de toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten die er inmiddels zijn zijn we verheugd om deze samenwerking aan te kondigen.

Vanuit het pand in Zaltbommel aan de A2 waar ook FSV is gevestigd is is Angelique Hendriks de drijvende kracht en eigenaar van Credion Bommelerwaard. Angelique heeft ruim 17 jaar een bancaire functie vervuld waaronder ook in de Bommelerwaard en heeft de nodige ervaring op het gebied van financieringen voor het mkb en grootbedrijf en de agrarische sector. Credion is voor FSV een interessante partner omdat zij als associatie een aanbod heeft van meer dan 40 bronnen van geld, zeg maar van crowdfunding, algemene banken tot equity. Daarnaast zien wij dat door de landelijke dekking van Credion een exclusief samenwerkingsverband ontstaat waarbinnen ook weer kennisdeling binnen de sector plaatsvindt. 

Profiel Credion

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is de laatste jaren turbulent geweest. Een situatie waarin het voor ondernemingen extreem lastig financieren is. Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen voor Bedrijven. Door haar landelijke dekking en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook een groot scala alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons als Credion Bommelerwaard sterk voor”. 

Meer weten? Neem contact op met Angelique Hendriks: ahendriks@credion.nl of telefonisch op (088) 900 53 53.