The Funding Network: Zorgen over financiering uit handen

The Funding Network: Zorgen over financiering uit handen

Op 4 maart van dit jaar werd The Funding Network geïntroduceerd, een samenwerking tussen Credion en Symbid om ondernemers snel en efficiënt naar de juiste vorm van financiering te brengen. 

The Funding Network biedt ondernemers toegang ruim 40 verschillende bronnen van geld. De eerste 6 maanden van de samenwerking laten veelbelovende resultaten zien: maandelijks vinden ruim 50 ondernemers financiering via The Funding Network. The Funding Network neemt MKB ondernemers de zorgen over (her)financiering uit handen. Zij brengt jou als ondernemer naar de juiste vorm van financiering voor jouw bedrijfssituatie. De aanpak van Symbid en Credion heeft zich in de afgelopen maanden bewezen. Het aantal ondernemers dat zich bij ons meldt met een financieringsvraag groeit elke week”, aldus Robin Slakhorst, oprichter van Symbid.

Tegenwoordig zijn er vele opties om aan financiering te komen. Naast de traditionele bankfinancieringen krijgen alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding ook een steeds grotere rol. Naast aandelencrowdfunding, waar Symbid jaren geleden al mee begon, is er nu ook toegang tot leningcrowdfunding, venture capital, angel investors, leasing, factoring, of een lening bij de bank. Hoe weet je als ondernemer wat de juiste vorm van financiering is voor jou en je onderneming en wat wordt er van jou verwacht?

Masterclass

Symbid en Credion willen ondernemers zo goed mogelijk op de hoogte brengen van de financieringsmogelijkheden binnen het MKB en organiseren samen masterclasses. Bijvoorbeeld de masterclass “Hoe kom ik aan financiering voor mijn bedrijf?”. Ben je op zoek naar een financiering of ben je enkel aan het oriënteren voor een mogelijke financieringsbehoefte? Kom dan kosteloos naar de vrijblijvende masterclass en ontdek welke mogelijkheden er zijn. Neem hiervoor contact op met Credion of met Symbid. 

Crowdfunding: een serieuze vorm van bedrijfsfinanciering

Via The Funding Network heb je toegang tot alle mogelijke vormen van financiering. Zeker crowdfunding is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieuze vorm van bedrijfsfinanciering. Symbid begon ooit als één van de eerste crowdfunding platformen ter wereld en is een expert op het gebied van crowdfunding. Wekelijks organiseert Symbid de Crowdfunding Masterclass, speciaal voor ondernemers die hebben besloten te gaan crowdfunden. Samen met je Credion adviseur krijg je tijdens deze bijeenkomst alle ins en outs voor het draaien van een succesvolle crowdfunding campagne.

“De Symbid Crowdfunding Masterclass die Symbid elke dinsdagmiddag organiseert geeft een heldere inkijk in de wereld van crowdfunding. In een klein gezelschap wordt ingegaan op de mogelijkheden die crowdfunding via Symbid biedt. Er is meer dan voldoende gelegenheid om in te gaan op persoonlijke issues bij de diverse ondernemers en, indien gewenst, is er na de Masterclass ook ruimte om individueel met iemand van Symbid van gedachten te wisselen. Ik beveel de Masterclass zeker aan bij mijn relaties en prospects. Erg leerzaam!”, aldus Marc van den Berg van Credion Bollenstreek.