RSM en Credion gaan samenwerking aan

RSM en Credion gaan samenwerking aan

RSM is recent een samenwerking aangegaan met de onafhankelijke kredietbemiddelaar Credion. Deze samenwerking biedt interessante nieuwe financieringsmogelijkheden voor de MKB-klanten in Haarlem e.o..

Financieren via banken is de laatste jaren voor ondernemers een forse uitdaging. Banken stellen strengere voorwaarden aan bedrijven, waardoor het aantrekken van bancaire financieringen ook voor de komende jaren een issue zal blijven. ‘Een flinke rem op het ondernemerschap’, aldus René van Bruggen, directeur van RSM Bedrijfsfinancieringen B.V.

"Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen. RSM adviseerde haar klanten al op dit gebied, maar door de aansluiting bij Credion heeft RSM vanaf heden een groter netwerk van geldverstrekkers tot haar beschikking,” geeft Van Bruggen aan.

Bankonafhankelijke bedrijfsfinancieringen

Credion is een keten van ruim 40, over het land verspreide vestigingen, die contact hebben met  ruim 35 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume is RSM in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren. “Vanuit RSM merken wij dat veel ondernemers behoefte hebben aan een helder en professioneel advies om hun financieringsdoelen te realiseren. Iemand die hen begrijpt en alternatieve financieringsmogelijkheden kan bieden naast die van de reguliere banken." aldus Van Bruggen.

René van Bruggen zal tezamen met een team van 4 financieringsspecialisten de ondernemers in Haarlem e.o. voorzien van het meest optimale financieringsadvies.

Credion

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin van het woord voor mkb-bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

Wilt u meer weten over de vestiging van Credion in Haarlem, dan kunt u contact opnemen met René van Bruggen, 023 – 53 00 440 of haarlem@credion.nl. Wilt u meer weten over het netwerk Credion, neemt u dan contact op met Jacob Nammensma van Credion Associatie, T 0513 - 65 68 77.