Nieuwsbrief Credo, jaargang 15, nummer 3

Nieuwsbrief Credo, jaargang 15, nummer 3

Traditionele banken zijn nog altijd de grootste financiers van bedrijven in Nederland. Toch verandert dit snel. Tien jaar geleden kwam meer dan 80 procent van de bedrijfsfinanciering bij banken vandaan. Tegenwoordig is de traditionele bank voor minder dan 60 procent van het midden- en kleinbedrijf een bron van financiering. Vooral veel kleine bedrijven kunnen niet meer bij de bank terecht. Om ondernemers te laten ondernemen zijn alternatieve financieringsmogelijkheden een oplossing. Bij het opstellen van het financieringsplan is het dus goed om te kijken welke financieringsvormen zowel bij jou als ondernemer als bij jouw bedrijfsplannen passen.

Credion voorziet al ruim 12 jaar duizenden ondernemers van een passende bedrijfsfinanciering. Wij geven inzicht in de mogelijkheden en begeleiden u naar de partij die uw financiering zo gunstig mogelijk kan inrichten.

Onafhankelijk financieel expert

Het regelen van een financiering is een vak op zich en naast de reguliere banken zijn er nog vele andere mogelijkheden voor het verkrijgen van krediet. Steeds meer ondernemers beseffen dat en zoeken daarom de hulp van een expert. Dat is een goede ontwikkeling. Een onafhankelijk financieel expert kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en kunnen daarop anticiperen. Wanneer wij een aanvraag aan een bank of alternatieve financier voorleggen, hoeft deze alleen nog maar ‘ja’ te zeggen. Het feitelijke werk hebben wij gedaan.

In deze nieuwsbrief geven we u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder andere een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan crowdfunding en een aantal nieuwe vestigingen. Download nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Credion

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Vul simpelweg uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich ook net zo gemakkelijk weer afmelden.