Nieuwsbrief Credion Zeeland en Credion Drechtsteden

Nieuwsbrief Credion Zeeland en Credion Drechtsteden

Dit is de eerste online nieuwsbrief van Credion Zeeland en Credion Drechtsteden, beiden onderdeel van Schipper Groep. Samen staan wij klaar om ondernemers, adviseurs en intermediairs te helpen bij het vinden van passende financieringsoplossingen.

Daarvoor maken wij gebruik van het uitgebreide financieringsnetwerk van de landelijke Credion-organisatie. Dit netwerk omvat zowel de traditionele banken als vele aanbieders van vernieuwende financieringsoplossingen. Periodiek zullen wij in deze nieuwsbrief één van die nieuwe aanbieders aan u voorstellen. Verderop in deze nieuwsbrief vindt u een voorbeeld van een succesvol traject.

Naast het vinden van financieringsoplossingen bieden wij (startende) ondernemers ondersteuning bij het opstellen van bedrijfsplannen, het beoordelen van financieringsvoorstellen en het periodiek monitoren van de bestaande financieringsfaciliteiten en de daarbij overeengekomen voorwaarden. Voor het monitoren van uw bestaande bedrijfsfinanciering bieden wij de FinancieringsCheck aan. Tegen een vast tarief beoordelen wij uw bestaande financieringen en de daarbij behorende afspraken. Daarnaast bekijken wij onder meer of deze financieringen nog passend zijn bij uw huidige en eventueel toekomstige activiteiten. Meer informatie over de FinancieringsCheck vindt u hier.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken wij dit graag met u.

Dick de Jong, Credion Drechtsteden (drechtsteden@credion.nl)
Hans van Dienst, Credion Zeeland (zeeland@credion.nl)

Klik hier voor de online nieuwsbrief.