Lansigt breidt dienstverlening verder uit met twee Credion vestigingen

Lansigt breidt dienstverlening verder uit met twee Credion vestigingen

Sinds 1 oktober 2015 heeft Lansigt zijn dienstverlening verder uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met de landelijke adviesorganisatie Credion. Zowel in Alphen aan den Rijn als in Ridderkerk is een Credion vestiging geopend.

Er is in het huidige ’financieringslandschap’ sterke behoefte aan onafhankelijk financieringsadvies. Credion richt zich op het adviseren van ondernemingen bij het optimaliseren en aantrekken van MKB financieringen. 

Het is voor het MKB lastig(er) geworden om krediet te verkrijgen bij de gevestigde banken.
Jaco Jonker AA (oud-bankier) en senior adviseur bedrijfsfinancieringen bij Credion, geeft leiding aan de Credion-activiteiten van Lansigt. Hij zal zich gaan richten op het adviseren van ondernemingen bij het aantrekken en optimaliseren van hun financieringen.

Jan van Ginkel RA, partner bij Lansigt, vertelt: “Bij Lansigt zien we de dingen anders. Wij kennen de ondernemer, de uitdagingen, de risico’s én de ruimte. Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren. Als adviesorganisatie zoeken we continu naar toegevoegde waarde. Die ligt vooral in de verbreding en verdieping van onze adviesfunctie. Een volgende stap in die verbreding van de dienstverlening is nu dus gezet met de start van eigen Credion-vestigingen.”

De dienstverlening van Credion is niet alleen beschikbaar voor relaties van Lansigt, maar voor alle MKB-bedrijven en hun financiële adviseurs in de regio. 

Credion

Credion is geen bank, maar een 100% onafhankelijke adviesorganisatie van bancaire specialisten voor het MKB en heeft inmiddels ruim veertig vestigingen. Door de inzet van veertig verschillende bronnen zoals banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders en investeerders, is Credion in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Het credo van Credion luidt: ‘Credion realiseert geld om te ondernemen’. Daar maken wij ons sterk voor!

Wilt u meer weten over wat de Credion-dienstverlening voor u kan betekenen? Bel of mailt u dan met Jaco Jonker: t: 088 - 440 66 55, e: jjonker@credion.nl